ValuePro formule

ValuePro is een samenwerkingsverband van verschillende vennootschappen die gezamenlijk onder de naam ValuePro naar buiten treden. Alle deelnemers hebben gemeen dat zij ruime ervaring hebben op het gebied van bedrijfswaardering en aangesloten zijn bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators en het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen. ValuePro neemt een vooraanstaande positie in binnen de kantoren die gespecialiseerd zijn in bedrijfswaardering, aandelenwaardering en economische schadeberekeningen.

Kernwaarden van ValuePro

ValuePro streeft een landelijk netwerk na van waarderingsspecialisten met dekking in iedere provincie. Wij hechten waarde aan hoge vaktechnische standaarden maar ook aan uitstekende communicatieve vaardigheden om duidelijke uitleg te kunnen geven over de boeiende maar complexe materie van business valuation. ValuePro staat bekend om het feit dat zij complexe economische vragen op een heldere wijze inzichtelijk maakt.

Interesse in de ValuePro formule?

Ben je een specialist in bedrijfswaardering en wil je als zelfstandig ondernemer actief zijn maar toch de back up van een professionele organisatie? Wellicht is aansluiting bij ValuePro en opereren onder de ValuePro formule dan een goede keus. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris Denneboom op telefoonnummer 023-2100151.