Over ons

ValuePro is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen. ValuePro is geheel onafhankelijk en niet gebonden aan een accountantskantoor of andere (financiële) instelling. In voorkomende gevallen werken wij samen met bestaande adviseurs van ondernemers of wij kunnen suggesties doen voor eventuele adviseurs zoals: juristen, accountants en belastingadviseurs. In alle gevallen zorgen wij voor een zorgvuldig onderbouwde en onafhankelijke waardering van een onderneming.

De adviseurs  van ValuePro zijn waarderingsdeskundigen met een gespecialiseerde opleiding op het gebied van bedrijfswaardering en minimaal 10 jaar praktijkervaring in het waarderen van ondernemingen.

De waarderingsdeskundigen van ValuePro zijn allen lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en staan ingeschreven in het register als Register Valuator. Daarnaast zijn zij ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

ValuePro is geregistreerd in het LRGD

 

 

 

 

Het LRGD registreert deskundigen op alle vakgebieden die werkzaam zijn in strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. Aan opname in het register van deskundigen zijn voorwaarden verbonden die zowel zien op de vakdeskundigheid van de deskundige als op haar of zijn kennis van de juridische aspecten van het optreden als deskundige in rechte. Voor meer informatie zie www.lrgd.nl

NIRV

 

 

 

 

Het NIRVis de beroepsvereniging voor Register Valuators in Nederland. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Hoewel het waarderen van bedrijven een relatief nieuw vakgebied is, wordt het steeds vanzelfsprekender om in verschillende situaties een RV in te schakelen. Niet iedereen mag zich RV noemen. Een RV heeft door het volgen van een gespecialiseerde postdoctorale opleiding business valuation de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en om de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren.