Chris Denneboom

Chris is het beste te kenmerken als een ondernemende strateeg die zijn gedegen theoretische achtergrond op een praktische manier weet te vertalen en te implementeren in begrijpbare oplossingen voor zijn klanten. Hierdoor is hij een gewaardeerd gesprekspartner voor vele ondernemers. Hij is verantwoordelijk voor de vestiging ValuePro Haarlem.

_MG_5466Chris Denneboom volgde eerst de opleidingen NIMA A en NIMA B, studeerde commerciële economie aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam, volgde de opleiding tot Register adviseur bedrijfsopvolging aan de Hoge School Brabant, studeerde Business Valuation aan RSM/ Erasmus universiteit, volgde aan de Leyden School of Law and Economics de opleiding tot gerechtelijk deskundige en de opleiding Master in Business Valuation aan TIASNIMBAS businessschool/universiteit van Tilburg.

 

Na diverse sales en marketing functies te hebben bekleed houdt hij zich sinds 1996, vanuit verschillende invalshoeken bezig met bedrijfsovernames, het waarderen van ondernemingen en het financieren van ondernemingen. Eerder was hij partner en lid van het dagelijks bestuur bij een middelgroot accountantskantoor, zakenbankier, bedrijfsadviseur, productmanager en regiomanager.

Zijn combinatie van commerciële en bedrijfseconomische kennis stelt hem in staat om (verborgen) waarde en kansen van ondernemingen te signaleren en daar waar nodig te adviseren om de waarde te bestendigen en overdraagbaar te maken.

Daarnaast is Chris kerndocent van de opleiding Bedrijfswaardering en transactiebegeleiding bedrijfsovernames in het MKB van MFAS, is hij als docent verbonden aan De Juridische Academie en geeft hij regelmatig “in house” cursussen en lezingen op het gebied van ondernemingswaardering. Tenslotte is hij bestuurslid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Voor een volledig disclosure statement klikt uop de volgende link disclosure statement Chris Denneboom.